Fruitsalade met zabaglionesaus

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Perziken en frambozen over vier mooie coupes verdelen. In pan ruim water aan de kook brengen. In metalen kom eierdooiers met suiker dik en schuimig kloppen. Kom in pan met kokend water hangen en al kloppend met handmixer geleidelijk marsala erbij schenken. Ca. 5 min. blijven kloppen tot luchtige crèmekleurige massa ontstaat die aan garde blijft hangen. Zabaglione over fruit scheppen en direct serveren.

Fruitsalade met zabaglionesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimberg in zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept