Flensjes met mandarijn

4
25 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de mandarijnen, haal de partjes los en snijd met een scherp mesje de vliesjes weg. Vang het sap op.
  • 2 Laat de boter in een steelpan smelten. Roer een flensjesbeslag van de bloem, het zout, de eieren, melk en gesmolten boter.
  • 3 Verhit telkens een beetje boter in een kleine koekenpan (15-18 cm) en laat een juslepel beslag over de bodem uitvloeien. Keer de flensjes als de bovenkant droog is en bak ook de onderkant goudbruin. Maak zo een stapel van 8 flensjes op een warm bord en houd ze warm onder aluminiumfolie. Vouw de flensjes in vieren en leg ze op vier borden. Schep de mandarijnpartjes erbij en stuif er eventueel poedersuiker over.

Flensjes met mandarijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnensmoothie met gembersiroop
- 10 min-
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept