Fruitsalade met balsamicosiroop

8
30 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vanillestokje open en schraap met een mespunt het merg eruit. Breng in een steelpan de balsamicoazijn, suiker, het vanillestokje en laurierblad aan de kook en laat tot de helft inkoken. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen. Neem het vanillestokje en laurierblad uit de pan.
  • 2 Verwijder de pitjes en de schil van de meloen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pluk de druiven van de tros. Schil de mango, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel met het limoensap. Doe de meloen, druiven, mango en aardbeien in een glazen schaal en schep om. Besprenkel met de balsamicosiroop. Garneer met blaadjes munt.

Fruitsalade met balsamicosiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinerwtentimbaaltje met balsamicosiroop
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane boerenkool met merguez
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemensalade met pancetta en krokant ciabattakruim
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane boerenkool met runderchipolata
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept