Andijvie met ketjap, rode peper & taugé

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de harde onderkant van de struik andijvie. Was de andijviebladeren en scheur ze in grove stukken.
  • 2 Snijd de knoflook grof en snijd de rode peper in reepjes. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook en de peper 1 min. Voeg de andijvie in delen toe, wacht tussendoor steeds tot het eerdere deel een beetje geslonken is. Roerbak de andijvie op hoog vuur in ca. 3 min. beetgaar.
  • 3 Breng de andijvie op smaak met de ketjap en peper en zout. Schep op het laatste moment de taugé erdoor.

Andijvie met ketjap, rode peper & taugé is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Satéburger met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Vegetarische mini loempia's
60 min -
Bekijk recept
Soto
3 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept