Verse doperwten met sjalot en mosterd

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dop de erwten en spoel de erwten in een zeef onder koud stromend water af.
  • 2 Smelt de boter in een hapjespan en fruit de sjalot hierin 2 minuten. Schep de doperwten erdoor en voeg 3 el water en naar smaak zout toe. Leg de deksel op de pan en stoof de doperwten in ca. 8 min. zachtjes gaar. Roer de mosterd door de doperwten. Voeg de room toe en breng alles nog even aan de kook. Roer, als de saus aan de dikke kant is, er nog een scheutje water door. Lekker met in de schil gekookte aardappelen en gegrilde kip, kalfsvlees of vis.

Verse doperwten met sjalot en mosterd is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept