Venkel in melk gesmoord

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de tijm en de venkel toe en bak 2 min. op hoog vuur aan.
  • 2 Schenk de melk erbij en zet, als de melk kookt, het vuur laag. Laat 20 min. zacht garen. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi van het vuur af met de kaas.

Venkel in melk gesmoord is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord rundvlees in kruidige saus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept