Risotto met spinazie en gorgonzola

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een diepe pan. Voeg de ui toe en fruit 3 min. Doe de rijst erbij en bak 3 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg de wijn toe en roer tot deze is opgenomen.
  • 2 Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen door de rijst. Voeg dan weer een scheut toe en ga zo door tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 20 min.
  • 3 Voeg de spinazie hand voor hand toe en roer voorzichtig door de risotto. Doe de kaas erbij en roer tot deze is gesmolten. Breng op smaak met peper en serveer direct.

Risotto met spinazie en gorgonzola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept