Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette

2
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels onder stromend water schoon boenen en in plakken van ca. 3/4 cm snijden. In pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Overdoen op bordje. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Selderij fijnhakken. In lage schaal azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappelplakjes afgieten, ca. 1 minuut laten uitdampen en door dressing scheppen. Hazelnoten, bosui en selderij voorzichtig erdoor scheppen. Serveren bij gebakken eendenborstfilet.

Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde prei met truffelvinaigrette
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met truffelvinaigrette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Eendeborst Met Prei En Truffelvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept