Pompoenpuree

4
25 min, wachten 20 min -
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pompoen in kwarten, verwijderd de zaden en de draderige binnenkant met een lepel en snijd de schil eraf. Snijd de pompoen in stukjes van 2 cm. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in de oven. Pureer in een keukenmachine. Breng op smaak met peper, zout en de sambal. Lekker met een rundertartaartje en gebakken aardappelen.

Pompoenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept