Kastanjechampignons met sojasaus en bosui

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Meng de champignons met de bosui, het sap, 2 el olie, de sojasaus, peper en zout. Marineer de groenten minimaal 10 min. Pers ondertussen de knoflook. Meng in een schaal het basilicum met de knoflook en de rest van de olie.
  • 2 Laat de champignons en bosui uitlekken en gril in de grillschaal in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Schep de champignons en bosui door de basilicumolie en laat de smaken enkele minuten intrekken. Lekker als bijgerecht bij oosters gekruide gerechten of (geserveerd met prikker) als borrelhapje.

Kastanjechampignons met sojasaus en bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept