Varkensfiletlapjes met druiven

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.

Varkensfiletlapjes met druiven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept