Wrap met hummus en rosbief

4
25 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de knoflook fijn. Meng in een schaal de olie met de chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap. Wentel de rosbieflapjes door de marinade, zodat ze rondom bedekt zijn. Dek de lapjes af. Laat de smaken op een koele plek 30 min. intrekken.
  • 2 Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met peper, zout en olie. Leg de wraps per twee op de barbecue en rooster ze lichtbruin. Houd de wraps onder aluminiumfolie op een bord warm. Rooster de rosbief en tomaat per kant 1 min. op de hete barbecue. Snijd de rosbief in repen. Bestrijk de wraptortilla's met houmous en verdeel de sla erover. Leg de rosbief en tomaat erop. Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek deze met een prikker vast, zodat de wraps uit de hand gegeten kunnen worden.

Wrap met hummus en rosbief is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept