Wintersalade met appel, blauwaderkaas en walnoten

4
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de appelpartjes met de helft van het citroensap om verkleuren te voorkomen. Rooster de walnoten in een droge koekenpan ca. 5 min. op middelhoog vuur tot ze beginnen te geuren. Neem ze uit de pan, hak ze grof en leg ze apart op een bordje. Snijd de bleekselderij in stukken van 2-3 cm. Klop de yoghurt en de olie los met de rest van het citroensap. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de veldsla, de appel en de bleekselderij om met de dressing. Serveer op 4 borden met de walnoten en de Gorgonzola.

Wintersalade met appel, blauwaderkaas en walnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wintersalade met knolselderij
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wintersalade met zalm
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintersalade met witlof, croutons en een gepocheerd ei
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintersalade met rode kool
35 min - Voorgerecht
Bekijk recept