Tartaar van mango en pompoen

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de pompoen in heel kleine blokjes en kook ze in water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet ze in een zeef af en laat ze goed uitlekken.
  • 2 Snijd de mango in heel kleine blokjes. Schep in een kom de pompoen en mango door elkaar. Was de bloemkool en dep hem droog. Haal boven de kom met pompoen de dunschiller over de bloemkool, zodat de roosjes in korrels van de kool komen. Gebruik alleen het buitenste laagje en bewaar de rest van de kool voor ander gebruik, bijvoorbeeld soep.
  • 3 Voeg naar smaak limoensap, zout en peper toe en schep het groentemengsel door elkaar. Bewaar de groentetartaar tot gebruik in de koelkast.
  • 4 Klop in een kannetje de slagroom met curry dik vloeibaar. Verdeel de groentetartaar over 4 mooie hoge glazen en schenk de room over de groenten. Garneer met een takje koriander. Lekker met warm naanbrood.

Tartaar van mango en pompoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept