Mini-groente gevuld met gemberkaas

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roomkaas losroeren met 2 eetlepels gembersiroop (uit pot). Gember fijnsnijden en door kaas mengen. Tomaatjes wassen. Paprika's wassen, schoonmaken en overlangs halveren. Komkommer wassen en in 4 stukken snijden van ca. 4 cm en voorzichtig beetje uithollen. Groenten vullen met gemberkaas en over vier borden verdelen. Tomaatjes serveren bij gevulde groenten.

Mini-groente gevuld met gemberkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept