Paprika's in kruidenmarinade

4
35 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 (kan ca. 2 dagen van tevoren): Grill voorverwarmen op hoogste stand. Paprika's wassen en in hun geheel onder hete grill schuiven. Paprika's in 10 à 15 minuten aan alle kanten roosteren, tot vel begint te blakeren. Af en toe keren. Paprika's ca. 10 minuten in plastic zak laten rusten. Intussen knoflook pellen en fijnhakken. Harde steeltjes van Italiaanse kruiden verwijderen en kruiden fijnhakken. Basilicum fijnhakken. In kom honing, azijn, olie, knoflook, Italiaanse kruiden en basilicum tot saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Velletjes van paprika's trekken en paprika's halveren. Zaadlijsten verwijderen en paprika's in niet te kleine repen snijden. Paprika door dressing scheppen en minstens 2 uur laten intrekken.

Paprika's in kruidenmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rode paprika met tijm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse-kruidenmarinade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgette met verse rozemarijn
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met koriander en saffraan
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept