Pistachepesto en paprikaspread

6
30 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de paprika 30 min. Laat in een afgesloten plastic zak minstens 20 min. rusten. Snijd het brood in 18 sneetjes. Meng 4 el olie, 1 teen knoflook en de rozemarijn. Bestrijk de sneetjes met de olie en gril ze 8-10 min. in de oven, boven de paprika's.
  • 2 Pureer met de staafmixer de noten, 1/2 bakje ricotta, 1/2 teen knoflook, 1 el olie en peper en zout naar smaak. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer het rasp door de pesto. Breng op smaak met het citroensap.
  • 3 Verwijder het vel en de zaadlijsten van de paprika. Pureer het vruchtvlees met de rest van de knoflook, de olie, de ricotta, de munt, de suiker en peper en zout naar smaak.
  • 4 Bestrijk 9 sneetjes brood (bruschette) met de pistachepesto en de rest met de paprikaspread.

Pistachepesto en paprikaspread is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roggebrood met paprikaspread
5 min -
Bekijk recept
Broodje veggie
30 min-
Bekijk recept
Kruidige kippenwraps met geroosterde ui
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikaspread
0-10 min -
Bekijk recept

Risotto met prosecco, pistachepesto en viooltjes
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met geroosterde lentegroenten met pistachepesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met gegrilde groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met pistachepesto
25 min Bijgerecht
Bekijk recept