Mini-boontjessalade

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook in water met weinig zout de haricots verts in 5 min. beetgaar, haal ze uit de pan en spoel ze af met koud water. Kook in hetzelfde water de aspergetips 1-2 min. en spoel ook af met koud water. Snijd het puntje van de haricots verts en halveer ze in de lengte. Klop het sinaasappelsap met mosterd, olijfolie en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Meng de veldsla, haricots verts en de aspergetips met de sinaasappeldressing. Verdeel de salade over 4 schoteltjes, garneer met gehalveerde taggia-olijven en wat krullen parmezaanse kaas. Bestrooi met wat sinaasappelschil en (versgemalen) peper naar smaak.

Mini-boontjessalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spiesjes met scampi’s en boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boontjessalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwichragout met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept