Radijssalade met sinaasappel

1persoon
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met een scherp mesje de boven- en onderkant van de sinaasappels, zodat de vruchten rechtop op het werkvlak kunnen staan. Snijd dik de schil en het witte vlies eraf en snijd daarna de sinaasappel in dunne plakken. Verwijder eventuele pitjes. Was de radijsjes en snijd de kleine blaadjes van het aanhangende groene loof eraf. Snijd de radijsjes en de olijven in plakjes. Verdeel het groene loof van de radijs en de plakken sinaasappel op een grote schaal. Verdeel de plakjes radijs en de plakjes olijf erover. Bedruppel met de olie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak.

Radijssalade met sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met sinaasappel en abrikozen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta-radijssalade met pistachegehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane radijssalade
28 min Hoofdgerecht
Bekijk recept