1 Meng in een bakje de munt met 1 el olie en 1 el azijn. Bestrooi de kipfilets met zout en peper en leg ze in de marinade. Marineer de kip 15 min. op kamertemperatuur.
2 Meng in een kom de ui met de resterende eetlepel balsamicoazijn en marineer ze 5 minuten. Meng 2 el olie en naar smaak zout en peper door de uien in de kom en schep de spinazie er luchtig door.
3 Halveer de pistolets in de lengte en bestrijk de snijvlakken met 1 el olie.
4 Verhit een koekenpan en rooster de snijvlakken van de broodjes goudbruin. Verhit de koekenpan opnieuw en rooster de kipfilets in ca. 3 min. goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig.
5 Leg de filets elk op een bord, schep de salade half op de kip en leg de broodjes ernaast.
Frisse kip met spinaziesalade is een recept van Albert Heijn