Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaat inkruisen, enkele tellen in kokend water onderdompelen, met scherp mesje ontvellen, ontpitten en in kleine blokjes snijden. Paprika schoonmaken, wassen en in kleine stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, wassen en vruchtvlees met zaadjes fijnhakken. Knoflook pellen en fijnhakken. In kommetje olijfolie met citroensap tot dikke vinaigrette kloppen. Tomaat, paprika, rode peper en knoflook erdoor roeren. Knoflookbieslook boven kommetje fijn knippen en erdoor mengen. Dressing op smaak brengen met zout en peper. Cocktailgarnalen aan satéprikkers rijgen. Sla over vier bordjes verdelen en garnalenspiesjes erop leggen. Dressing over garnalen en sla sprenkelen, of er apart bij serveren.

Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pangasius, nieuwe aardappelen en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met aubergine en noten
25 min
Bekijk recept
Griekse visbrochette met paprikadressing
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgetterolletjes met paprikadressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroengras-garnalensaté
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Hollandse garnalenspiesjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenspies met kerrie-courgette en ananas
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept