Cocktail van avocado en krab

2
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Probeer het vruchtvlees en de schil intact te houden. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met wat limoensap, maar houd 1 el sap achter voor de dressing. Snijd 1/2 little gem in reepjes. Meng de avocado, de krab en de sla. Verdeel deze cocktail over de avocadoschillen.
  • 2 Meng de mayonaise, de tabasco, de helft van het limoenrasp en 1 el limoensap. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing over de cocktail. Garneer met wat chilipeper. Serveer de cocktails op bordjes bedekt met de blaadjes van de rest van de little gem.

Cocktail van avocado en krab is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept