Lasagne van knolselderij, appel en pastrami

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer in een kannetje de sjalot, mosterd en azijn door elkaar en laat dit 5 min. staan. Roer vervolgens de olie door de dressing en voeg naar smaak zout en peper toe.
  • 2 Schil intussen de knolselderij en schaaf of snijd deze in heel dunne plakken. Kook de knolselderij in ruim kokend water met zout in ca. 4 min. beetgaar. Schep de plakken met een schuimspaan uit de pan en laat ze op een bord uitdampen. Snijd de appels in dunne plakken.
  • 3 Verhit een koekenpan zonder vet en verwarm de pastrami al omscheppend 2 min. in de hete pan.
  • 4 Verdeel de helft van de plakjes knolselderij over 4 borden en druppel er wat van de dressing over. Verdeel daarover de helft van de appel en vervolgens de helft van de pastrami. Herhaal de laagjes. Druppel de rest van de dressing rond en over de lasagne.

Lasagne van knolselderij, appel en pastrami is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne met asperges en pastrami
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reuben sandwich
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pastramitoast
10 min Snack
Bekijk recept
Taartje van pastrami en tonijn
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept