Met paté gevulde uien

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand
  • 3 Uien met schil op rooster, boven lekbak, in midden van oven in ca. 1 uur gaar laten worden. Uien iets af laten koelen. Met kartelmes kapjes van uien afsnijden. Uien met mesje tot ca. 1 cm van de wand uithollen. Uienpulp kleinsnijden, met salie en peper door paté mengen. Uien met patémengsel vullen, afdekken met kapje.
  • 2 Uien in oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Lekker bij stamppot rode kool. Als hoofdgerecht lekker met cranberrycompote en aardappelkroketjes.

Met paté gevulde uien is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept