Rauwe ham met groene olijvensaus

4
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de baguette volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de ham over 4 borden, leg de rucola erop en druppel de olie erover. Schep in het midden de tapenade. Bestrooi met peper en serveer met het brood.

Rauwe ham met groene olijvensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnempanada en krokante salade
Snack
Bekijk recept
Pasta met ansjovis-olijvensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaarsfilet met mediterane saus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met olijvensaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept