Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing

6
15 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stamp de noten met de knoflook fijn in een vijzel en stamp er vervolgens de mosterd, sinaasappelsap en de olijfolie door (of pureer alle voornoemde ingrediënten fijn met de staafmixer). Breng pittig op smaak met zout en peper. Snijd de artisjokharten in dunne plakjes. Verdeel de beenham over een grote schaal en leg er een dun laagje artisjokharten op. Bedruppel de schotel met walnotendressing en bestrooi de artisjokharten met extra (versgemalen) peper.

Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met gegrilde peer, blauwe kaas en walnotendressing
25 min
Bekijk recept
Groene Salade Met Geitenkaas En Walnotendressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Met Walnotendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Groene En Witte Asperges Met Rookvlees En Walnotendressing
20-30 min -
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept