Ciabattina-toast met paprikasalade

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Ciabattina's in 6 min. afbakken. Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Olijven in dunne plakjes snijden. Oven overschakelen op grill. Ciabattina's opensnijden. Broodhelften bestrijken met knoflookolie en onder grill roosteren tot ze goudbruin zijn. Beleggen met Parmaham. Paprikasalade erover verdelen. Bestrooien met versgemalen peper en garneren met olijfplakjes.

Ciabattina-toast met paprikasalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade met taugé
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde paprikasalade met ansjovisdressing
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemensalade met pancetta en krokant ciabattakruim
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Panini met mozzarella, courgette en truffelsalami
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fishburgers, remouladesaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept