Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan fond op hoog vuur tot 1 dl inkoken. Intussen komkommer schillen in lengte doorsnijden, met lepel zaadjes verwijderen en rest in blokjes snijden. Komkommer met fond in keukenmachine pureren. Mengsel boven kom door zeef wrijven. Tot gebruik in koelkast bewaren.
  • 2 In koekenpan boter verhitten en kalfsrolletjes volgens gebruiksaanwijzing gaar bakken. Intussen tomaten wassen en halveren. Grillpan dun inwrijven met olijfolie en tomaten in ca. 5 minuten op snijvlak beetgaar roosteren. Intussen in pan komkommersaus verwarmen. Crème fraîche erdoor roeren. Goed op smaak brengen met zout en peper. Warme saus in midden van vier borden scheppen. Gegrilde tomaatjes in cirkel eromheen leggen. Kalfsrolletjes in midden van saus leggen. Basilicum in reepjes knippen en over saus verdelen. Serveren met gebakken krieltjes.

Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept