Indiase baigan bhajee

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de ui goudbruin. Doe de aardappelblokjes erbij en bak ze 2-3 minuten al omscheppend mee. Voeg de blokjes tomaat en aubergine toe en breng alles op smaak met de garam masala, het mosterdzaad en zout. Laat het geheel met de deksel schuin op de pan in 15-20 minuten gaar worden. Bereid intussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de baigan bhajee met koriander en serveer met het naanbrood.

Indiase baigan bhajee is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept