Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus

2
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in blokjes. Verhit in een koekenpan olie en bak 8 min. al omscheppend de schnitzel en paprika. Kook de pasta beetgaar in 6-8 min. Meng in een kom de sla met peertjes en dressing. Schep de magorblokjes door het vlees en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout en verdun eventueel iets met het pastakookvocht. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Meng de saus erdoor en verwarm nog even goed door. Verdeel de pasta over borden. Serveer de salade er apart bij.

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept