Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kabeljauw bestrooien met peper. Plakken ham halveren. Elk stuk vis omwikkelen met 1/2 plak ham. Op 4 geweekte bamboe satéprikkers elk 3 stukken vis rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Mayonaise in schaaltje scheppen. Schil van citroen en sinaasappel, dun boven mayonaise raspen en erdoor roeren. Saus op smaak brengen met peper.
  • 2 Ardennerham licht met olie invetten. Kabeljauwspiesen op goed ingevet rooster aan elke kant 4 à 5 min. grillen. Spiesen met mayonaise serveren. Lekker met Franse frietjes en groene salade.

Kabeljauwspiesen met citrusmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauwspiesen met cocktailsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kabeljauw in parmaham met pesto-roomsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept