Rigatoni met rundvlees

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de riblappen in blokjes van 2 cm, doe ze in een schaal en schenk de wijn erbij. Voeg 2 tenen knoflook, 1 tl salie, 1 tl rozemarijn en 1 ui toe. Laat afgedekt in de koelkast minimaal 2 1/2 uur marineren.
  • 2 Neem uit de koelkast en laat in ca. 30 min. op kamertemperatuur komen. Neem het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees rondom in ca. 6 min. bruin. Neem uit de pan en houd warm onder een deksel of aluminiumfolie.
  • 3 Snijd de pancetta fijn en bak 4 min. in het braadvocht. Voeg de rest van de ui en de knoflook toe en bak 5 min. mee. Voeg vervolgens de wortel, de bleekselderij, de rest van de salie en de rozemarijn toe en bak nog 10 min. mee. Schenk de marinade door een zeef bij de groenten. Schep het vlees terug in de pan, schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat op laag vuur met de deksel op de pan minimaal 3 uur stoven.
  • 4 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 borden en schep de saus erop. Lekker met Parmezaanse kaas. Garneer eventueel met een takje rozemarijn.

Rigatoni met rundvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept