Shoarmataart

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.

Shoarmataart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarmataart met witte kool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige Shoarmataart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
30-60 min -
Bekijk recept

Shoarmataart met witte kool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige Shoarmataart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
30-60 min -
Bekijk recept