Gehaktschotel met knoflook-citroendressing

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Munt in reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Ui, knoflook, peperreepjes, munt en bosui mengen. Dressing roeren van citroensap, vissaus en 3 eetlepels olie met citroen.
  • 2 In wok 3 eetlepels olie met citroen verhitten. Gehakt in ca. 6 minuten rul en gaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Van vuur af dressing erdoor scheppen, direct serveren. Lekker met mihoen of rijst en rauwkost van sperziebonen, spitskool en taugé.

Gehaktschotel met knoflook-citroendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In ham gewikkelde courgettestaafjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met dille-citroendressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept