Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak 2/3 deel waterkers fijn. Halveer scholfilets in lengte en bestrooi met zout en peper. Verwijder van rest van waterkers steltjes en leg op scholfilets. Halveer plakjes casselerrib en verdeel erover. Rol scholfilets op en steek vat met cocktailprikker. Sjalotje pellen en snipperen. Breng in hapjespan fond met wijn, sjalot, zout en peper aan de kook. Zet scholrolletjes erin en laat in ca. 8 minuten tegen de kook aan gaar. Schep met schuimspaan op bord en houd warm met aluminiumfolie. Laat kookvocht op hoog vuur tot 2/3 inkoken. Roer koksroom en waterkers erdoor en verwarm nog ca. 2 minuten al roerend tot saus iets gebonden is.

Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Penne rigate met waterkerssaus en gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne rigate met gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met waterkerssaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met romige waterkerssaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept