Spitskoolschotel met satésaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. In pan ui met sambal ca. 2 minuten in olie fruiten. Kipblokjes bestrooien met zout en peper. Kip door ui scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Kool bij kip voegen en ca. 2 minuten meebakken. Appels schillen, klokhuis verwijderen. Appels in stukjes snijden. Appels en 100 ml water door koolmengsel scheppen, afgedekt in ca. 5 minuten gaarkoken en op smaak brengen met zout en peper. In pan satésaus verwarmen. Rijst serveren met kool-kipschotel en satésaus.

Spitskoolschotel met satésaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept

Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte Spitskoolschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Spitskoolschotel Met Gehakt
30-60 min -
Bekijk recept