Pizza calzone

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Druiven halveren. Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Roquefort verkruimelen. Druiven, kaas, artisjok, tomatenblokjes en oregano mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook erboven fijn knippen. Deeg in 4 gelijke stukken verdelen. Ieder deel uitrollen tot ronde lap. 1/4 deel van vulling in midden op elke deeglap leggen en dichtklappen. Randen goed aandrukken. Calzones in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met frisse salade.

Pizza calzone is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza piadina calzone
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentecalzone met ham
30 min-
Bekijk recept
Pizza calzone met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Calzone met paddestoelen en gorgonzola
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept