Tempura van tilapia en zomergroenten

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk 6 cm olie in een wok en verhit tot 175 °C, controleer met behulp van de keukenthermometer. Dep de vis, paprika en courgette droog met keukenpapier.
  • 2 Klop met een garde de tempuramix met 200 ml ijskoud water tot een beslag. Haal de vis en groenten in porties door het beslag en frituur in 3 min. goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng in een kommetje de sojasaus, sherry en bosuitjes en serveer dit als dipsaus bij de tempura.

Tempura van tilapia en zomergroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met zomergroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse macaroni met zomergroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met zomergroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van garnalen en groenten
Snack
Bekijk recept