Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelwafeltjes in oven bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Pijnboompitten in droge koekenpan op matig vuur al roerend bruinroosteren. Op bord laten afkoelen. Uien pellen en in partjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en hierin uien 3 min. bakken. Rodekool en balsamicoazijn toevoegen en op matig vuur verwarmen. Pijnboompitten erdoor scheppen. 2 el olijfolie ondertussen met oregano en zout en peper naar smaak mengen. Hiermee hertenbiefstukjes rondom inwrijven. Boter in koekenpan bruin laten worden. Hierin biefstukjes op matig vuur in ca. 6 min. rondom bruinbakken. Inhoud van zakje saus door jus roeren en verwarmen. Rodekool en aardappelwafeltjes over 4 borden verdelen. Hertenbiefstukjes ernaast leggen. Saus over vlees scheppen en (koude) chutney ernaast scheppen.

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept