Japanse wokschotel met tofu

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de tofu in blokjes en leg in marinade van wokgroente Pers de knoflook erboven uit. Laat de bamboescheuten uitlekken. Verhit olie in een wok. Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm. Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) toe en roerbak 2 min. Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min. Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee. Serveer de wokschotel met kroepoek.

Japanse wokschotel met tofu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept