Mexicaanse bonensalade met sugar snaps

2
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.
  • 2 Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.

Mexicaanse bonensalade met sugar snaps is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met zalmroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept