Biefstuk met rodewijnsaus en ham

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het paprikapoeder en de cayennepeper met 1 el olie en bestrijk hier de biefstuk mee. Bestrooi met zout. Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de biefstukken 3 min. op hoog vuur rondom bruin. Voeg de boter toe en bak nog 1 min. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel.
  • 2 Bak ondertussen in een andere koekenpan zonder olie of boter de ham in 4 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Schenk de rode wijn in de pan van de biefstukken en laat op hoog vuur 2 tot 3 min. inkoken. Leg de biefstukken op een schaal, schenk de wijnsaus erbij en leg de ham erop.

Biefstuk met rodewijnsaus en ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept