Lintpasta met lente-spinaziesaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in diepe sauspan boter verhitten en sjalotjes kort bakken. Slagroom en spinazie toevoegen en saus in ca. 4 minuten aan de kook brengen. 2/3 deel van Parmezaanse kaas toevoegen en even laten smelten. Pasta afgieten en over vier borden verdelen. Spinaziesaus erover schenken. Garneren met rest Parmezaanse kaas.

Lintpasta met lente-spinaziesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met spinazie en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met peperonikip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle marinara
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolabouillonfondue met spiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintpasta met pompoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept