Mexicaanse groenteschotel met kip

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor of verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de kipfiletreepjes om met de kruidenmix. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de kip op halfhoog vuur in ca. 6 min. goudbruin. Schep uit de pan. Schenk de rest van de olie in de pan en roerbak de bevroren groente in ca. 5 min. gaar.
  • 2 Meng de kipreepjes door de gebakken groentemix en schep het mengsel in de ovenschaal. Snijd de gordita's in vieren en steek ze ertussen. Bestrooi met de gemalen kaas. Zet de schotel op het rooster midden in de oven en laat de kaas in ca. 10 min. smelten en iets kleuren.
  • 3 Serveer de schotel warm.

Mexicaanse groenteschotel met kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept