Franse pastaschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekreepjes in een koekenpan op laag vuur in ca. 5 min. uit. Voeg de olie toe, zet het vuur hoog en bak de runderreepjes 4 min. mee. Neem de spekreepjes en de runderreepjes met een schuimspaan uit de pan.
  • 2 Doe de roerbakmix in de pan met bakvet en roerbak 10 min., zodat de groenten ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook, tomatenpuree en het water toe en breng de saus al roerend aan de kook. Voeg de spekreepjes en de runderreepjes toe en stoof nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep door de groente-vleessaus. Serveer het gerecht in diepe borden.

Franse pastaschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept