Gnocchi, ricotta en selderij

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.

Gnocchi, ricotta en selderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept