Rozerode rijstsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk het bietensap in de pan en voeg de rijst en zout naar smaak toe. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Laat 10 min. op laag vuur koken. Giet af en laat nog 5 min. staan met de deksel op de pan. Schep de rijst in een lage schaal en laat 15 min. afkoelen.
  • 2 Snijd ondertussen de bietjes in partjes. Voeg samen met de olie en ketchup toe aan de rijst en schep om. Voeg de augurk, tomaat en bosui toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met braadworst.

Rozerode rijstsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Gamba's
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Gekruide Garnalen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept