Pasta met ansjovis-olijvensaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met ruim kokend water spaghetti in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen doperwten in pan met laagje kokend water in ca. 6 minuten gaar koken. Ui pellen en snipperen. Olie uit blikje tonijn in roerbakpan schenken en verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Ansjovis afgieten en klein snijden. Ansjovisstukjes toevoegen aan ui en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Tonijn in stukjes verdelen. Olijvensalade in zeef laten uitlekken. Olijven in plakjes snijden. Tonijn, olijven en rest van olijvensalade door uimengsel scheppen. Sugo toevoegen en aan de kook brengen. Spaghetti over vier borden verdelen. Saus en doperwten erop scheppen.

Pasta met ansjovis-olijvensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnempanada en krokante salade
Snack
Bekijk recept
Roodbaarsfilet met mediterane saus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met olijvensaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rauwe ham met groene olijvensaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept