Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de rookworst en het ontbijtspek uit de verpakking. Snijd de rookworst in de lengte in vier plakken. Verhit de grillpan en gril de plakken rookworst en het ontbijtspek op hoog vuur tot er een mooi grillmotiefontstaat. Laat even uitlekken op keukenpapier. Haal de boerenkool uit de verpakking en verdeel 'm over twee borden. Verwarm de borden met boerenkool één voor één in de magnetron 2 minuten op vol vermogen (700 watt). Maak een kuiltje in de stamppot en schep er een lepel piccalilly in. Leg de gegrilde worst en het spek op de boerenkool en bestrooi het geheel met wat zilveruitjes. Serveer direct.

Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept