Kerriewitlof met peterseliepuree

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Witlof schoonmaken en bittere einden verwijderen. In pan met gezouten water ca. 7 min. koken. Uit water scheppen en laten uitlekken. Kookvocht bewaren. Intussen paprika wassen en in kleine blokjes snijden. 250 ml van witlofkookvocht in steelpan met paprikablokjes en groentesaus tot sausje mengen, even aan de kook brengen tot het bindt. Kerriepoeder, peper en zout naar smaak toevoegen. Puree in magnetron verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Peterselie fijnsnijden en door warme puree scheppen. Noten 2 min. in droge koekenpan bakken. Witlof over 4 borden verdelen, groentesaus erover gieten. Peterseliepuree erbij scheppen en noten erover strooien.

Kerriewitlof met peterseliepuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Met ricotta gevulde kiprolletjes met peterseliepuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout met peterseliepuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met Fourme d'Ambert en peterseliepuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbotfilet Noirmoutier Met Witbier En Peterseliepuree
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept